Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 1 998 8077

Tamron 35mm f/2.8 Di lll OSD 1:2 Macro (Sony E) (F053SF)

Ár:
94.887 Ft
Cikkszám: 323352
Gyártó: Tamron
Elérhetőség: Nincs készleten
Szállítási díj: 1.480 Ft
Típus: Fix-objektív  
- Szerkezet: 8 csoport, 9 tag 

- Szűrőmenet mérete: 67 mm

5 ÉV GARANCIA - https://fotos-ellato.hu/tamron5ev
Menny.:db

Leírás

TAMRON 35mm f/2.8 Di III OSD 1:2 Macro (Sony E)

A 35 mm-es gyújtótávolság ideális a mindennapi használatra, mert úgy nyújt a szokásosnál nagyobb látószöget, hogy közben természetes marad a kép perspektívája. Tökéletes választás a hétköznapi fotózáshoz, tág kivágású, a környezetet is megmutató portréfotókhoz, tájképekhez, ételfotókhoz, életképekhez.

A nagy, f/2.8 fényerő mellett jó makró képességet nyújt (1:2-es leképzés) emellett rendkívül kompakt és könnyű. Akár 0,15 méterre is megközelíthető vele a téma, így a kisebb motívumokhoz is használható. Az egészen közeli, kis méretű tárgyaktól kezdve a csendéleteken és családi pillanatképeken át a tájképekig mindent jól lehet vele fotózni. Az objektívet alacsony tömeg és a praktikusan kis méret jellemzi. A speciális optikai elemek, többek között az LD (alacsony diszperziójú) és a GM (aszférikus öntött üveg) tagok kompenzálják a leképzési hibákat. A Tamron legendás BBAR (szélessávú tükröződésmentesítő) bevonata minimalizálja a fényszóródást és a becsillanást a lencséken. Ezeken felül a fényképezőgépbe épített képjavítások is alkalmazhatók a magas felbontású képszenzorokban rejlő teljes potenciál kiaknázásához. A szennyeződésgátló felépítés és a frontlencse fluorbevonata ideális a kültéri fotózáshoz. A 35 mm-es fix gyújtótávolságú objektív ideális választás azoknak, akik egy igazán sokcélú, nagy fényerejű általános objektívvel bővítenék a felszerelésüket.

A makro bajnok

A 24 mm-es objektív közelpontja 0,12 m, az elérhető legnagyobb leképzési arány pedig 1:2. Ez azt jelenti, hogy még a kis méretű, közeli tárgyak is ki tudják tölteni a képmezőt. Így soha többé nem fog csalódni, hogy nem tudott elég közel menni a témához. A remek makró képességnek köszönhetően drámai perspektívából készítheti el felvételeit, amelyeken a közeli motívumok nagyobbnak, a távoliak pedig kisebbnek tűnnek. A nagy fényerő egyedülálló képek készítését teszi lehetővé, hangulatos háttérelmosással.

Könnyű és kompakt felépítés

Az objektívet kifejezetten a tükör nélküli kamerákhoz fejlesztették ki. Hosszúsága mindössze 64 mm, így jól kézre áll és könnyen használható. Az élességállítás közben nem változik a külső méret, így a felhasználók egészen közel mehetnek a témához, nem kell attól tartani, hogy fókuszáláskor az hozzáér a frontlencséhez. Akár több objektívet is magával vihet, mégsem lesz túlságosan nagy és nehéz a felszerelése!

Magnézium-fluorid bevonat a frontlencsén

A frontlencse magnézium-fluorid bevonatot kapott. Ez védi a lencsét, víz- és zsírtaszító hatású, és megkönnyíti, az esetleges szennyeződések eltávolítását.

Ellenáll az elemeknek

A cseppálló felépítés megvédi az optika belsejét az időjárás viszontagságaitól, és kényelmes útitárssá teszi az objektívet merészebb utazásokhoz is.

Sokoldalú és érdekes Tamron objektívek 
Sony E-bajonetthez

A Tamron a 20 mm-es objektív mellett továbbiakat is kínál a Sony E-bajonettes kamerákhoz. 24 és 35 mm-es f/2.8-as fixeket és többféle zoomobjektívet is. A tükör nélküli kamerákhoz tervezett objektívek közös tulajdonsága a kompakt és könnyű kialakítás. Még a teljes objektívkészlet is könnyen szállítható együtt, továbbá kényelmes, hogy a sorozat összes tagjának egyforma (67 mm-es) a szűrőmenete, így egyetlen UV- és polarizációs szűrőkészlet is elegendő hozzájuk.

Paraméterek

Szenzor Full-Frame
Gyújtótávolság 35 mm
Legtágabb rekeszérték f/2.8
Minimális tárgytávolság 0.15 m
Maximális nagyítási arány 1:2
Szűrőmenet mérete 67 mm
Súly 210 g
Gyártói cikkszám F053
Látószög 63°26′
Rekeszlamellák száma 7
Legkisebb rekeszérték F/22
Méret 73 x 64 mm
Szín fekete