Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 1 998 8077

Tamron SP 24-70mm f/2.8 Di VC USD G2 (NIKON) (A032N)

Ár:
509.887 Ft
Cikkszám: 280924
Gyártó: Tamron
Elérhetőség: Nincs készleten
Szállítási díj: 1.480 Ft
Típus: Alap-objektív  
Szerkezet: 12 csoport, 17 tag 
Szűrőmenet mérete: 82 mm
Menny.:db

Leírás

A legújabb csúcstechnikát építettük be ebbe a prémium kategóriás full-frame objektívünkbe. Speciális lencséket, és két processzort is kapott! A hűségprogramunkban pénzvisszatérítés és egy fotós táska is járhat hozzá.

Speciális, nagy tisztaságú üveglencsék használatával értük el,hogy kiemelkedő színvisszaadású és borotvaéles képeket készíthessük napjaink nagy pixelsűrűségű szenzoraival is. Az objektív felépítése (17 lencsetag 12 csoportban) két extra fénytörésű (XR) elemet, három alacsony szórású (LD) lencsét, illetve három egyetlen üvegből formázott aszférikus lencsét tartalmaz, egy hibrid aszférikus lencsetag mellett. Ezek a lencsetagok együtt szűrik ki a kromatikus aberrációt, a transzverzális kromatikus aberrációt, a szférikus aberrációt és torzulást, továbbá biztosítják a kimagasló képminőséget, illetve az objektív kompakt méretét. De ez még nem minden.

Osztályának legjobbja,* 5 fényértéknyi stabilizálás** a kézi fotózáshoz

A Tamron VC (vibráció kompenzációs) képstabilizáló rendszere ebben az objektívben külön megerősítést kapott két erős processzor formájában. Ez az extra számítási kapacitás öt fényértéknyi előnyt ad a fotós kezébe, vagyis az adott expozíciós idő alatti kameramozgást a rendszer az ötödére csökkenti.*** Élvezd a szabad fotózást rázkódás- és elmosódásmentesen!

* A 24-70mm F/2.8 cserélhető objektívek között (DSLR vázakhoz) (2017 májusáig; Tamron)

** CIPA Standard Szabvány. Canon: EOS-5D MKIII kamerával tesztelve. Nikon: D810 kamerával tesztelve.

*** Az új kétmagos processzoregységgel

Magnézium-fluorid bevonat a frontlencsén

A frontlencse magnézium-fluorid bevonatot kapott. Ez védi a lencsét, víz- és zsírtaszító hatású, és megkönnyíti, az esetleges szennyeződések eltávolítását.

Az új központi irányítórendszer

Az A032 a Tamron legújabb objektívjeinek egyike. Épp ezért két olyan processzorral láttuk el, ami beágyazott digitális jelfeldolgozó blokkokat tartalmaz, a nagy sebességű adatfeldolgozás elősegítésére. Ez teszi lehetővé, hogy az objektív azonnal tudjon reagálni a kamera kéréseire és az objektív elmozdulására egyaránt.

eBAND bevonat a szellemképek és a becsillanások kiszűrésére

Az eBand egy nanostruktúrált lencsebevonat, ahol a struktúravastagság nem nagyobb, mint a kiszűrendő szögből beeső látható fény lehetséges hullámhossza. A BBAR és az eBand bevonatok ideális elosztása a különböző lencsetagokon garantálja, hogy mindig szellemképtől, tükröződéstől és becsillanástól mentes képeket tudjunk készíteni.

Új lehetőségek: TAP-in dokkoló

A Tap-in dokkolóval frissíthető az objektív vezérlőszoftvere, egyedi autofókusz beállítások adhatóak meg, és testre szabhatóak az objektív egyéb funkciói is.

Mérnöki bravúr a képstabilizálásban

A 24-70-es átfogás és f/2.8 fényerő melletti 5 fényértékes stabilizálással ez egy szokatlanul átlagos méretű optika. Ez XR – extra magas fénytörésű – lencsetagoknak köszönhető. Ezek a lencsék a megszokottnál meredekebb szögben törik meg a fényt, így lencsék közelebb lehetnek egymáshoz, és úgy lehet kisebb az átmérőjük, hogy az objektív nem veszít a fényerejéből, és több hely marad a képstabilizátornak.

Ellenáll az elemeknek

A cseppálló felépítés megvédi az optika belsejét az időjárás viszontagságaitól, és kényelmes útitárssá teszi az objektívet merészebb utazásokhoz is.

Lencse felépítés:

Paraméterek

Szenzor Full-Frame
Gyújtótávolság 24-70 mm
Legtágabb rekeszérték f/2.8
Minimális tárgytávolság 0.38 m
Maximális Nagyítási arány 1:5
Szűrőmenet mérete 82 mm
Súly(Nikon) 900 g
Súly(Canon) 905 g
Gyártói cikkszám A032
Szerkezet 17-12
Látószög (F-F) 84°04′-34°21′
Látószög (APS-C) 60°20′-22°22′
Rekeszlamellák száma 9
Legkisebb rekeszérték f/22
Méret (Nikon) 108.5 x 88.4 mm
Méret (Canon) 111 x 88.4 mm
Szín fekete