Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 1 998 8077

Benro Connect MCT28AFS2 Monopod Videófejjel

Ár:
64.990 Ft
Cikkszám: MCT28AFS2
Gyártó: BENRO
Elérhetőség: Nincs készleten
Szállítási díj: 1.480 Ft
Benro Connect MCT28AFS2 Monopod Videófejjel
Menny.:db

Leírás

A Benro Connect egy egyedülálló videó monopod, melynek 3 lábú támasztéka átalakítható föld közeli felvételekhez. Sokoldalú eszköz az állandóan rohanó videógráfusok számára, kompakt, könnyű és egyedülállóan sokoldalú.

Könnyedén átalakíthatod a monopododat egy alacsony tripoddá/hi-hat állvánnyá, csak a rögzítőt kell lehúzni és eltekerni a videófej alatt és a tripod láb felett. Ez a két rész ez után összecsavarozható és így egy egyedülálló alacsony állvány lesz az eredmény.

A 3 lábú támaszték beépített gömbfejjel lett megalkotva, így elképesztően dinamikus felvételeket hozhatunk létre. Mobiltelefonos felvételekhez 90 fokban is elforgatható a tájolás, megkönnyítve a közösségi médiás felhasználást. 

A 3 láb 3 állásban is rögzíthető egymástól függetlenül.

A Benro Connect monopod kit 3 méretben érhető el, teherbírásukban és a fejben is különböznek.

MCT48AFS6

A Connect család legnagyobb tagja. A fej 6kg hasznos terhet bír el. A fej képes a rászerelt kamerát kiegyensúlyozni, mely 3 lépésben állítható. E mellett állítható fokozatmentesen az ellenállása (frikció) is. A kar mind jobb, mind bal oldalra felszerelhető és meghosszabbítható. A beépített vízszintező kapcsolható lámpával lett ellátva.

MCT38AFS4

A Connect család középső tagja. A fej 4kilóig terhelhető. A fej ellenállása fokozatmentesen állítható és ezzel tudjuk a fejet rögzíteni a kívánt pozícióban. A kar mindkét oldalra felszerelhető. A fej rendelkezik beépített vízszintezővel.

MCT28AFS2

A Connect család legkisebb tagja 2 kilós teherbírással.

Paraméterek

Átmérő 29mm
Gyártó Benro
Anyag Alumínium
Teherbírás 2.5kg
Tömeg 1.63kg
Lábtagok száma 4
Maximális magasság 184.9cm
Szállítási méret 72.9cm
Legalacsonyabb állás 72.9cm
Rögzítés Patent
Garancia 10 év