Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 1 998 8077

Hoya Uv-ir 55mm

Ár:
33.477 Ft
Cikkszám: Y1UVIR055
Gyártó: Hoya
Elérhetőség: Külső raktáron
Szállítási díj: 1.480 Ft
Hoya UV & IR Cut szűrővel a nagyobb mélységű és finomabb, gazdagabb színátmenetekkel rendelkező élesebb képeket lehet készíteni.
Menny.:db

Leírás

UV&IR cut szűrő
A Hoya bemutatja új, 49 – 82 mm méretben kapható  „UV & IR Cut” (ultraibolya és infravörös levágó) szűrőjét. Ez a különleges szűrő kiszűri a 390 nm alatti UV, valamint a 700 nm fölötti infravörös sugárzást, kizárólag a látható tartományba esőfénysugarakat meghagyva a képalkotáshoz. Ez rendkívül fontos, mivel a CCD és CMOS érzékelők fokozottan érzékenyek a látható tartományon épphogy kívül eső, a képminőséget kedvezőtlenül befolyásoló sugarakkal szemben.
A Hoya UV & IR Cut szűrő az ultraibolya és infravörös sugarak kizárásával tisztább és élesebb szabadtéri felvételeket eredményez, s a hagyományos UV szűrőkhöz képest nagyobb mértékben csökkenti a légköri pára hatását is.
A Hoya UV & IR Cut szűrő fényáteresztési görbéje tanúskodik az üveg és bevonat által együttesen biztosított éles, levágó jellegről, s egyben a látható spektrumban megnyilvánuló egyenletes fényáteresztésről. A görbe a legszorosabb piaci versenytársénál is egyenletesebb fényáteresztési karakterisztikát mutat. Mindez élesebb, telítettebb, és gazdagabb színátmenetet mutató képek készítését teszi lehetővé ezzel a speciális szűrővel.

Paraméterek

Fajta Infra
Méretquestion_mark 55mm