Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 1 998 8077

Tamron 20mm f/2.8 Di lll OSD 1:2 Macro (Sony E) (F050SF)

Ár:
124.887 Ft
Cikkszám: 323347
Gyártó: Tamron
Elérhetőség: Nincs készleten
Szállítási díj: 1.480 Ft
Típus: Fix-objektív  
- Szerkezet: 9 csoport, 10 tag 
- Szűrőmenet mérete: 67 mm
Menny.:db

Leírás

TAMRON 20mm f/2.8 Di lll OSD 1:2 Macro (Sony E)

Sony full-frame tükörnélküli gépeihez

Ragadja meg képzeletét!

 

f/2.8 széles látószög, kiváló közelpont, fix objektív Sony full-frame tükörnélküli fényképezőgépekhez.


A 20mm-es f/2.8 Di III OSD Macro 1:2 (F050 modell) gyors kezelhetőséggel rendelkezik, és olyan kifejező erővel bír, amely a fix gyújtótávú o aláírása lehetne. Ez az első rendkívül széles látószögű lencse ideális minden fotós számára. Kizárólag tükör nélküli kamerákhoz tervezték. Könnyű és kompakt, az F050 modell rendkívül hordozható, ideális olyan helyzetekre, ahol utazni kell.
Az F050 modell egy kreatív eszköz, amely dinamikusan rögzíti a tájat azáltal, hogy maximalizálja az ultra széles látószögű lencsék egyedi perspektíváját. A hihetetlenül rövid 0,11 m (4,3 hüvelykes) MOD (minimális objektumtávolság) lehetővé teszi, hogy közelebb kerülj a témához, mint gondolnád. Az F/2,8 apertúrán kívül az F050 modell speciális üveganyagokból készül, ideértve az LD (alacsony diszperzió) és a GM (üvegből öntött aszférikus) lencseelemeket, amelyek hatékonyan vannak elrendezve az aberrációk megszűntetése érdekében.
Az F050 modell kiemelkedő optikai teljesítményt nyújt a teljes képkockán, és éles képet hoz létre, egészen a téma textúrájáig. Nedvességálló szerkezettel és szennyeződésmentes fluortartalmával a fotósok szabadon fényképezhetnek. Ha csak egy ultra széles látószögű objektívje lehet, akkor az F050 modell a legjobb választás.

Közelebb a témához. Akár 0,11m-re.


Az egyik legfontosabb jellemző, amely ezt a lencsét annyira izgalmassá teszi, az az elképesztő képessége a közeli képek készítésére. Ezzel a lencsével közelebb kerülhet egy objektumhoz, mint amit valaha is elképzelt. A 0,11 m (4,3 hüvelykes) MOD-on a lencse eléri a maximális nagyítási arányt: 1:2. Soha többé nem fog csalódni azért, mert fényképezés közben nem lehet közel egy tárgyhoz. Ez a figyelemre méltó teljesítmény lehetővé teszi a felhasználók számára a drámai perspektívát kihasználó kompozíciók készítését (a közelebbi tárgyak nagyobbak, a távoli tárgyak kisebbek), és amelyek egyediek a széles látószögű lencsékhez képest. Ha közel áll egy tárgyhoz, elkészíthet egy-egy fotót, és felhasználhatja például a gyönyörűen elmosódott bokeh hátteret a képeihez.

A rendkívüli hordozhatóság növeli a lencse korlátlan sokoldalúságát


Vigye magával bárhová. Ez a lencse ugyanúgy utazik, mint amilyen jól teljesít. Mivel a könnyű full-frame tükör nélküli kamerákhoz illeszkedik, az egész rendszer könnyű, gyors és fürge lesz. Rendkívül kompakt, súlya mindössze 220g (7,8 uncia), teljes hossza 64mm (2,5 hüvelyk). Kényelmesen hordozható, és hihetetlenül könnyen kezelhető. Mivel a teljes hossza nem változik fókuszáláskor, annyira megközelíthet egy tárgyat, amennyire erre szüksége van. Anélkül, hogy félne, hogy az első lencsével véletlenül összeütközik. A lencse átmérője megegyezik a 67mm-es szűrővel, a Sony E-mount kamerákhoz használt Tamron nagysebességű lencsék sorozatának többi tagjával. Tehát cserélheti a szűrőket (például polarizátorokat), lencsevédő kupakokat és egyéb kiegészítőket, mindent szabadon, a kényelem érdekében. Ki állítja, hogy a nagy dolgok nem érhetők el kis csomagokban?

Az ultra széles látószög drámaian kreatív


Ez a lencse kiemelkedő optikai teljesítményt és képminőséget biztosít, megtestesíti a fix fókuszos objektívektől elvárt jellegzetes igényt a tökéletességre. Az LD és GM speciális üvegegységek szakszerű elrendezése nagymértékben szabályozza az aberrációkat, ideértve a kromatikus aberrációkat is. A Tamron szabadalmaztatott BBAR (szélessávú tükröződésgátló) bevonása csökkenti a szellemképet és a fény becsillanást, amely egyébként előfordulhat, ha fényképet készít ellenfényben. Sőt, a fényképezőgép váz funkcióinak kihasználásával* a teljes képen nagy felbontású teljesítményt nyújt, amely maximalizálja a legújabb nagy megapixeles kamerák előnyeit. Akár utcai fényképezés, akár táj- vagy építészeti fényképezés, ez az objektív kivételesen éles, színes és gyönyörű képeket nyújt, és segít megvalósítani kreatív ambícióit.

AF motor unit "OSD"

Az optimalizált csendes meghajtóval rendelkező AF könnyedén és csendesen követi az állandóan mozgó témákat is.
Az AF meghajtó egy újonnan kifejlesztett OSD-t (Optimized Silent Drive) alkalmaz a csendes működés biztosítása érdekében. A működési zajt észrevehetően csökkentették a felújított és optimalizált AF egységnek köszönhetően. Növekszik az autofókusz pontossága és sebessége a pontos fókusz biztosítása érdekében, még folyamatosan mozgó témák követésekor is.

Kompatibilis a fő fényképezőgép-jellemzőkkel és funkciókkal

 
  • Gyors hibrid AF
  • Szem AF
  • Közvetlen kézi fókusz (DMF)
  • Kamerán belüli lencsék korrekciója (árnyékolás, kromatikus aberráció, torzítás)
  • Kamera alapú lencseegység firmware frissítései

* A funkciók kameránként változnak. A részletekért olvassa el a fényképezőgép használati útmutatóját.

Paraméterek

Szenzor Full-Frame
Gyújtótávolság 20 mm
Legtágabb rekeszérték f/2.8
Minimális tárgytávolság 0.11 m
Maximális nagyítási arány 1:2
Szűrőmenet mérete 67 mm
Gyártói cikkszám F050
Látószög 94°30′
Rekeszlamellák száma 7
Legkisebb rekeszérték F/22
Méret 73 x 64 mm
Szín fekete