Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 1 998 8077

Tamron Sp 35mm F/1.8 Di Usd (Sony) (F012S)

Ár:
239.890 Ft
Cikkszám: 252076
Gyártó: Tamron
Elérhetőség: Külső raktáron
Szállítási díj: 1.480 Ft

Típus: Fix-objektív  
- Szerkezet: 9 csoport, 10 tag 
- Szűrőmenet mérete: 67 mm

5 ÉV GARANCIA - https://fotos-ellato.hu/tamron5ev

Menny.:db

Leírás

Technológiailag fejlett rendszerek között, nagy pixelsűrűségű szenzoroknál érzik a legjobban magukat az SP széria objektívjei. Kivételes optikai teljesítmény, lenyűgöző funkcionalitás: ez a SP 35mm F/1.8 Di VC USD.

Ez egy 35mm-es “alapobjektív”, ami a beépített VC képstabilizátornak köszönhetően könnyű, szabad kezes fotózást tesz lehetővé, akár hihetetlenül gyenge fényviszonyok között is. (Három fényértéknyi előnyt nyerhetünk.) A minimális tárgytávolság mindössze 0,2m, és kivételes képminőség teljesen nyitott blende mellett is rögtön észrevehető.

Közeli helyeken: 0,2 m minimális tárgytávolság

Kreatív lehetőségek soha nem látott tárháza nyílik meg előttünk a 20 centiméteres közelpontnak köszönhetően. Férkőzz a téma közelébe, és ragadd meg a pillanatot!

Innovatív és különleges alapobjektív gyorsan mozgó f/1.8 blendével

Kreatív lehetőségek soha nem látott tárháza nyílik meg előttünk a 20 centiméteres közelpontnak köszönhetően. Férkőzz a téma közelébe, és ragadd meg a pillanatot!

eBAND és BBAR bevonat

Ezekkel az általunk szabadalmaztatott technológiákkal korábban soha nem látott optikai teljesítményt tudtunk elérni. A technológiánk lényege, hogy különböző vastagságú bevonatrétegekkel különböző hullámhossztartományokban szűrjük ki a nem kívánatos fényeket.
Az új generációs BBAR (Broad-Band Anti-Reflection – Szélessávú Visszaverődésgátló) többrétegű becsillanásszűrők erre az objektívre kifejlesztett változata. Akivételes képminőség annak köszönhető, hogy a saját fejlesztesű eBand bevonatunkkal együtt használjuk.
Az eBand egy nanostruktúrált lencsebevonat, ahol a struktúravastagság nem nagyobb, mint a kiszűrendő szögből beeső látható fény lehetséges hullámhosszai. Ez a két megoldás együtt teszi lehetővé, hogy szellemképtől, tükröződéstől és becsillanástól mentes, kristálytiszta és élénk színvilágú képeket tudjunk készíteni.

Magnézium-fluorid bevonat a frontlencsén

A frontlencse magnézium-fluorid bevonatot kapott. Ez védi a lencsét, víz- és zsírtaszító hatású, és megkönnyíti, az esetleges szennyeződések eltávolítását.

Lencse felépítés:

Paraméterek

Szenzor Full-Frame
Gyújtótávolság 35 mm
Legtágabb rekeszérték f/1.8
Minimális tárgytávolság 0.2 m
Maximális nagyítási arány 1:2.5
Szűrőmenet mérete 67 mm
Súly (Canon) 450 g
Súly (Nikon) 480 g
Gyártói cikkszám F012
Szerkezet 17-23
Látószög(F-F) 63°26′
Látószög (APS-C) 43°29
Rekeszlamellák száma 9
Legkisebb rekeszérték F/16
Méret(Nikon) 80.4 x 78.3 mm
Méret(Canon) 80.4 x 80.8 mm
Szín fekete